Založ si blog

Vojna na Ukrajine verzus tučné stehná Cibulkovej na Let´s Dance

Hlavne, že sa máme na tomto Slovensku tak dobre, keď celý svet rieši vojnu na Ukrajine a my okrem toho, aj samozvané celebrity v rôznych súťažiach. Už sa opäť naši umelci vybrali trochu vyvetrať, len aby zase boli viditeľní. Citujem: Po druhom kole Let´s Dance sa nehovorilo o ničom inom, ako o ultra mini šatách Dominiky Cibulkovej a nevhodnej poznámke, ktorú na jej adresu utrúsila moderátorka Martina Zábranská. K svojim krivkám sa následne vyjadrila aj samotná tenistka“.

Tak toto nás fakt zaujíma, kde sa zase pretŕčala Dominka Cibulková, ktorá ide vypadnúť z každej skrine, ako aj Banášová-Vinczeová, ktorá je abnormálne všade napchatá. Cibulkovej už nestačí, že si robí promo so synom – ešte chudák, keď bol v brušku – v obtiahnutých šatách, či z oslavy ešte jej nenarodeného syna alebo potom z každej dovolenky s ním, keď u nás zúril covid. Hádam, by už aj stačilo!

Táto voľakedajšia dobrá športovkyňa, sa stala úplne nechutnou celebritou, bez kúska sebareflexie. Dokedy ešte toto má naša slovenská pospolitosť znášať?

Potom sa ide perzekuovať nová, mladá moderátorka, ktorá si dovolila poznámku na jej adresu. Však mala len pravdu – naša Domča – už nevie, čo so sebou. Vôbec sa nečudujem ani speváčke Mirgovej, ktorá na plné ústa povedala, ako to chodí v našom šoubiznise, presne na adresu tejto tanečnej súťaže!!!

Myslím si veru, že ani taký „komik“ ako je prezident Zelenskyj – čo ho často s obľubou takto mnohí označujú, na ňu nemá:)

Ale treba si uvedomiť, že Volodymyr rieši omnoho akútnejšie problémy, ktoré sa istým spôsobom týkajú aj našej krajiny. A tá krátka čiara medzi nami na východe, sa môže ľahko pretrhnúť. Ak ho niekto nazýva iba komikom či hercom, tak je to len neznalosť veci. Človek, ktorý pôvodne študoval právo, hoci sa mu profesionálne nevenoval, vybudoval aj tak svoje impérium a teraz si ho musí chrániť, pred bezohľadnosťou inej krajiny. Určite má každá z týchto dvoch strán svoju pravdu. Jednoznačné však je, že sa to nemalo riešiť takto agresívne, aby pri tom zomierali nevinní ľudia a zaťahovali sa do toho ďalšie krajiny, pakty a zväzky. Každý teda má niečo, čím prispieva do spoločného súdka. My na Slovensku máme aj súťaže…….. a za našimi hranicami zúri vojna…

Pročkove sexuálne deviácie

11.03.2024

Každý priemerný občan SR musí chápať, že Pročko do politiky nepatrí. Nebudem sa opakovať už v mnohých mojich textoch na jeho adresu, ale tento treťotriedny zabávač a komik (ktorý už beztak nikde veľa vody nenamúti a v hereckom svete už obzvlášť nie), je absolútnou hanbou našej politickej scény! Jeho prejavy, názory a celkové správanie, je obyčajná fraška. [...]

Blázni riešia slovenské vlaky. Normálni – kultúru.

26.02.2024

Už tu máme zase dôkaz, ako sa dá dvojako pozerať na jeden vypustený článok. „BRATISLAVA – Toto sa často nevidí! V uplynulých dňoch zavítali na Slovensko veľké hviezdy 90. rokov. Na ich obrovské hity svojho času tancovali na diskotékach mnohí. Dnes sa ako bežní smrteľníci presúvali vlakom z Košíc do Bratislavy. Snap!, The KLF, S.T.S.B. fka Fun Factory, 2Unlimited, [...]

Temná budúcnosť novinárčiny. ..

04.02.2024

Zaujal ma tento príspevok, kde sa pojednáva a páde mnohých svetových médií. Uvádzam nižšie: „Hoci každé médium čelí vlastným jedinečným problémom, všetky čelia brutálnemu tlaku v sektore, ktorý priniesla internetová revolúcia a ďalší technologický pokrok, ktorý zásadne zmenil spôsob, akým verejnosť konzumuje správy a zábavu. Publikum, ktoré kedysi [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 80793x
Priemerná čítanosť článkov: 4040x

Autor blogu

Kategórie