Založ si blog

Čo robili DETI na demonštrácii? ?? KTO je za ich správanie zodpovedný! !!

Kto a prečo si ich tam dovliekol, ale najmä, kto ich nasmeroval k megafónu, aby vykrikovali vulgarizmy na politikov??? Akokoľvek nám môžu byť nejakí politici nesympatickí a akékoľvek je ich správanie a vyjadrovanie, to nech posudzuje niekto iný alebo nich si spytujú vlastné svedomie oni samotní. Ale zneužiť decká v takomto veku na to, aby sa postavili pred národ a vykrikovali nadávky, je maximálne choré!!!

Absolútne nesúhlasím s autorom blogu, v ktorom píše, že deti sú len úprimné, vždy povedia, čo si myslia a len to, čo počujú na ulici či doma a vlastne povedali iba to, čo si ľudia myslia v bezpečí domova. Pri dnešnej demokracii si nikto nič nemusí myslieť v „bezpečí domova“. Máme X možností, ako dať svoje pocity a nesúhlas do éteru.  Však aj opitý človek väčšinou povie pravdu, ktorú by bežne zamlčal. Tak ho teda budeme vodiť po demonštráciách a stavať k megafónom, aby vyjadroval, akože „vôľu národa“??? Ak ktokoľvek dospelý súhlasí s tým, čo sa stalo a zdieľa to ako správne, nič iné to nesignalizuje len jeho chabé IQ.

Vážení, nemýľte si pointu tejto situácie. Toto vôbec nie je o tom, na koho tie decká vykrikovali, ale o tom, že to vôbec prišlo od nich, na koho podnet a že boli takto zneužité!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu ide naozaj o ohrozovanie mravnej výchovy detí a porušovanie zákona. Nehovoriac o tom, že sa to udialo v časoch eskalácie pandémie.  Ja osobne očakávam, že kompetentné orgány vyvodia z tohto dôsledky, o ktorých budú verejnosť informovať. Očakávam, že nám bude jasné, či tieto deti konali na podnet svojich rodičov alebo iných demonštrujúcich. Prečo sa tak stalo a hlavne či títo dospelí boli pri zmysloch, keď im napadla takáto kravina, na ktorej sa všetci naokolo bavili. A či si vôbec uvedomili, akú morálnu výbavu dávajú týmto ratolestiam do života pre budúcnosť, lebo o tom silne pochybujem.

Pročkove sexuálne deviácie

11.03.2024

Každý priemerný občan SR musí chápať, že Pročko do politiky nepatrí. Nebudem sa opakovať už v mnohých mojich textoch na jeho adresu, ale tento treťotriedny zabávač a komik (ktorý už beztak nikde veľa vody nenamúti a v hereckom svete už obzvlášť nie), je absolútnou hanbou našej politickej scény! Jeho prejavy, názory a celkové správanie, je obyčajná fraška. [...]

Blázni riešia slovenské vlaky. Normálni – kultúru.

26.02.2024

Už tu máme zase dôkaz, ako sa dá dvojako pozerať na jeden vypustený článok. „BRATISLAVA – Toto sa často nevidí! V uplynulých dňoch zavítali na Slovensko veľké hviezdy 90. rokov. Na ich obrovské hity svojho času tancovali na diskotékach mnohí. Dnes sa ako bežní smrteľníci presúvali vlakom z Košíc do Bratislavy. Snap!, The KLF, S.T.S.B. fka Fun Factory, 2Unlimited, [...]

Temná budúcnosť novinárčiny. ..

04.02.2024

Zaujal ma tento príspevok, kde sa pojednáva a páde mnohých svetových médií. Uvádzam nižšie: „Hoci každé médium čelí vlastným jedinečným problémom, všetky čelia brutálnemu tlaku v sektore, ktorý priniesla internetová revolúcia a ďalší technologický pokrok, ktorý zásadne zmenil spôsob, akým verejnosť konzumuje správy a zábavu. Publikum, ktoré kedysi [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 80615x
Priemerná čítanosť článkov: 4031x

Autor blogu

Kategórie