Čo robili DETI na demonštrácii? ?? KTO je za ich správanie zodpovedný! !!

19. októbra 2020, publikujem, Nezaradené

Kto a prečo si ich tam dovliekol, ale najmä, kto ich nasmeroval k megafónu, aby vykrikovali vulgarizmy na politikov??? Akokoľvek nám môžu byť nejakí politici nesympatickí a akékoľvek je ich správanie a vyjadrovanie, to nech posudzuje niekto iný alebo nich si spytujú vlastné svedomie oni samotní. Ale zneužiť decká v takomto veku na to, aby sa postavili pred národ a vykrikovali nadávky, je maximálne choré!!!

Absolútne nesúhlasím s autorom blogu, v ktorom píše, že deti sú len úprimné, vždy povedia, čo si myslia a len to, čo počujú na ulici či doma a vlastne povedali iba to, čo si ľudia myslia v bezpečí domova. Pri dnešnej demokracii si nikto nič nemusí myslieť v „bezpečí domova“. Máme X možností, ako dať svoje pocity a nesúhlas do éteru.  Však aj opitý človek väčšinou povie pravdu, ktorú by bežne zamlčal. Tak ho teda budeme vodiť po demonštráciách a stavať k megafónom, aby vyjadroval, akože „vôľu národa“??? Ak ktokoľvek dospelý súhlasí s tým, čo sa stalo a zdieľa to ako správne, nič iné to nesignalizuje len jeho chabé IQ.

Vážení, nemýľte si pointu tejto situácie. Toto vôbec nie je o tom, na koho tie decká vykrikovali, ale o tom, že to vôbec prišlo od nich, na koho podnet a že boli takto zneužité!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu ide naozaj o ohrozovanie mravnej výchovy detí a porušovanie zákona. Nehovoriac o tom, že sa to udialo v časoch eskalácie pandémie.  Ja osobne očakávam, že kompetentné orgány vyvodia z tohto dôsledky, o ktorých budú verejnosť informovať. Očakávam, že nám bude jasné, či tieto deti konali na podnet svojich rodičov alebo iných demonštrujúcich. Prečo sa tak stalo a hlavne či títo dospelí boli pri zmysloch, keď im napadla takáto kravina, na ktorej sa všetci naokolo bavili. A či si vôbec uvedomili, akú morálnu výbavu dávajú týmto ratolestiam do života pre budúcnosť, lebo o tom silne pochybujem.